Takk for din interesse og gratulerer med nok et klokt valg!

Da er du ikke langt unna fra å bli eier av en egen flott nettbutikk og pengemaskin som jobber for deg og supplerer din fysiske butikk, der kunden ferdes

Hei, det er fint å se at du er ambisiøs, slik som oss

Husk at dette ikke er farlig, men faktisk ganske spennende, spesielt når du ser at din nye nettbutikk skaper resultater etter butikkens fysiske stengetid, mens du sover eller tar deg en velfortjent ferie.  Len deg tilbake, overlat jobben til oss å få en ferdig designet nettbutikk basert på ditt behov, ønsker og mål.

Hvorfor Shopify?

Shopify er verdens største og mest populære handelsplattform på nett, med velkjente brukere som Red Bull, Tesla, Google, Kanye West osv. Shopify har over 1 million butikker på nett!

Med Shopify sin nettbutikk løsning er det meste mulig. Over 2000 forskjellige apper venter på å bli utforsket og gjøre din hverdag som butikkeier enklere.

Shopify har gjort det enkelt å koble til den digitale betalingsløsningen Stripe. Denne løsningen sørger for at du kan du motta betaling fra kundene med Mastercard og VISA. Stripe er en god løsning for de fleste og noe brukerne forventer som betalingsalternativ. Ønsker du å tilby andre betalingsløsninger som f.eks Vipps må du huske å ha på plass personvernerklæring og frakt og retur før du sender søknaden. I tillegg til Stripe anbefaler vi ofte å tilby betaling via Vipps eller Klarna fordi det er svært lettvint og kunder har høy tillit til disse selskapene. Tillit gir trygghet og dette minker terskelen for å gjennomføre et kjøp for kunden.

Shopify-ChrisCornelli

Basic

4 Pages 10 Products Design Customization Responsive Design Content Upload Setup Payment Gateway 4 Plugins/Extensions.
Shopify-ChrisCornelli

Popular

6 Pages 25 Products Design Customization Responsive Design Content Upload Setup Payment Gateway 6 Plugins/Extensions
Vår mest populære
Shopify-ChrisCornelli

Advanced

8 Pages 40 Products Design Customisation Responsive Design Content Upload Setup Payment Gateway 8 Plugins/Extensions

Dette er priser basert på at vi designer en Shopify nettbutikk for deg. Husk at Shopify sine egne priser kommer i tillegg. Her er en fordeling av gebyrene for hver plan:

Nettbutikk-Shopify-priser
Shopify-plan-features

Da gjenstår det bare å fylle ut skjema under, slik at vi kan kontakte deg for videre oppfølging basert på dine ønsker og premisser. Det er deg vel unt og du er i trygge hender.

Hvorfor velge Woocommerce?

WooCommerce skiller seg fra øvrige løsninger ved at man får muligheten til å bruke publiseringssystemet til WordPress. Da kan man i større grad jobbe mer med den visuelle presentasjonen av det du skal selge og formidle. WooCommerce er mye enklere og mer kostnadseffektivt enn andre løsninger. Den er i tillegg enkel og rask å sette seg inn i hos en ny bruker med ansvar for drift og vedlikehold av nettbutikken. Woocommerce er både intuitivt med tanke på priser og innhold, og tilbyr gode analyseverktøy for butikkeiere og ledere som er opptatt av målbare resultater med rapporter.

Markedspakker for din butikk
Nå målene dine raskere. Begynn i dag

De fleste bedrifter i dag har behov for operativ hjelp til å planlegge, prioritere, utføre og analysere markedsføringsaktiviteter. Husk at sunn vekst ikke er basert på antagelser. Dessuten trenger det ikke å koste skjorta. 

Vi hjelper deg med planlegging, rådgivning, teknisk, design, integrasjon, markedsføring. Alt fra A til Å.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.