Squatwolf-Butikk-display

Skaff deg innredning for Squat Wolf

Som forhandler av SquatWolf, tilbyr vi nå egne butikkinnredninger for å øke salget av deres Premium Merkeklær.

Det er med god grunn at du tok inn vårt Premium Fitness- og Athleisure merke SquatWolf. Som forhandler har du lagt av egen plass til å fronte dette merke i butikken som har høy nyhetsverdi for eksisterende og nye kunder. Da er det lurt å tenke på eksponeringen av ditt nye sortiment som gir god fortjeneste til butikk. Husk derfor at med riktig butikkinnredning øker omsetningen ved at du gir kundene en enda bedre handleopplevelse!

En tiltalende butikkinnredning er nødvendig for å nå frem i konkurransen blant andre merkevarer og forhandlere. Fokuser derfor på å fremme kategori vinnerne og merkevarer som har god bruttofortjeneste. Når de besøkende omsider kommer til din butikk og i tillegg trives, blir de dine beste ambassadører og ofte de beste annonsører. Det handler derfor om å fange oppmerksomheten å få kundens tillit. For å opprettholde en fremtidig kundemasse er det viktig å ivareta serviceløfte gjennom en konsistent profilering i alle kanaler. Det legges tross alt mye tid og penger til å få folk inn i den fysiske butikken og da er det desto viktigere å ikke bare innfri, men til stadig overraske de besøkende positivt. Førsteinntrykket er avgjørende for hvor ofte kundene kommer tilbake. Med en moderne og tidsriktig butikk, står du bedre rustet i dagens konkurranse om de samme kundene.

Vi anbefaler derfor å få en ryddig og lekker innredning der kunden lett finner produktene vedkommende er på jakt etter, og at du som tilbyder også får vist frem de produktene du ønsker å sette fokus på. Det handler om å skape en positiv opplevelse rundt produktenes kvalitet og unikhet.

Sett deg alltid i kundens sko. Når du selv er ute og handler, hva er det du først legger merke til når du kommer inn i en fysisk butikk? Selv legger jeg straks merke til sko avdelingen i en sportsbutikk, sikkert pga. at de er stilt opp på en vegg fra bunn til tak som viser et stort spekter av farger som skriker mot meg. Selv om jeg ikke er kommet for å handle sko, blir jeg alltid dratt mot denne avdelingen for å se om det har kommet noe nytt og spennende, eller om jeg kan finne et godt røverkjøp. Som du vet, det handler like mye om mersalg.

Med egen SquatWolf innredning, er du garantert å få den samme virkningen på deres produkter som du har i din butikk. Det er derfor SquatWolf har designet egne display, for å hjelpe deg som forhandler med å øke omsetningen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.