Dubai-Born Activewear Brand, SQUATWOLF, overrasker moteindustrien

Custom Excerpt
True Athletic Fit
Every Day Design, treningstøy
Squat Wolf er et bærekraftig merke og som sagt et av verdens raskest voksende livsstilsmerke. De så et gap i markedet for stilriktig trenings- og fritidsklær med riktig passform til aktiv livsstil. Det har gjort at de raskt har tatt markedsandeler fra merker som Nike og Adidas.

SQUATWOLF er definisjonen av eksklusivitet, moderne og elegant athleisure og active streetwear. Det multinasjonale og moderne motemerke er rangert som et av de raskest voksende active motemerker i Midtøsten som vokser enormt raskt i USA og nå Sentral Europa. SquatWolf har et variert utvalg av klær for både menn og kvinner. 

Squat Wolf er en premium merkevare fra Dubai, startet av et par med en lidenskap for fitness og mote. Etter hvert som årene gikk, ble de mer og mer involvert i kondisjonstrening, fordi det var den beste øvelsen for hektiske og stressende rutiner. Paret var frustrerte over hvor vanskelig det var å finne praktiske og trendy gymklær som kunne tåle alvorlig intense treningsøkter med et godt design. Et dilemma for to treningsentusiaster uten tilgang til treningsutstyr som ikke bare var stilig, men som tåler og forbedrer de tøffeste treningsøktene! Det var da de fikk ideen til SQUAT WOLF. Det var tydelig for at mange av de store merkene allerede hadde best kvalitet i bransjen. Imidlertid var designene ganske ensformige uten finesse. De bestemte seg derfor å utfordre “status quo” og tilby treningsutstyr med topp kvalitet med moteriktig og komfortabel design.

SQUATWOLF har hatt fem år med eksepsjonell vekst i fitness- og motebransjen, og i andre produksjonsår hadde selskapet allerede millioner av aktive kjøpere globalt. Gjennomsnittlig årlig salgsvekst siden oppstart er  hele + 260%. Nettbutikken deres har solgt til kunder i mer enn 140 land Over 65 nye distribusjons- / grossistland er introdusert. I midten av 2019 til slutten av 2020 solgte merke her i Norge for 10 millioner kroner, kun gjennom en e-com forhandler som et pilotprosjekt for å teste markedet. Etterspørselen lot ikke vente på seg og nå står Norden for tur. Det er en grunn til at omsetningsveksten økte i 2020 som følger:
Vanquish økte 170%
Gymshark økte 200%
SquatWolf økte med 260%

Og hvorfor store merker som Nike gikk ned med 6,7% og Adidas ned 14,39%.

Selskapet rangerer allerede som top fem fitness merker  og kan vise til en strøm av bestillinger fra internasjonale markeder. De europeiske og amerikanske markedene er blitt en stor suksess, ettersom mange idretts- og sportsutøvere bruker SQUATWOLF sine produkter. I tillegg til å bevege seg mot Athleisure eller aktiv fritidsklær. Disse har akselerert selskapets inntekter fra de internasjonale markedene, noe som gjør SQUAT WOLF til et av de raskest voksende mote- og fitness merkene globalt.

Fra fit til merkeidentitet og innhold, er Squat Wolf fokusert mot å bygge et merke som er sentrert rundt markedet for fitness, gym, kroppsbygging og sporty fritid.

Squat Wolfs ytelsesslitasje er minst 20-40% rimeligere enn for de nyeste kolleksjonene fra Nike, Adidas og Under Armour, men det gir det beste i klassekvalitet og enda bedre passform. Selskapet har satset mye på markedsføring i sosiale medier, og satset på sosiale medieplattformer som Instagram og Facebook for å nå en stor kundebase. Online markedsføringen har gitt SquatWolf en plattform der de samhandler med treningsentusiaster fra hele verden og vokser sin “ulve”-flokk . Ved siden av fokus på god kvalitet, passform og design, har de fokusert ekstra mye på kundeservice som selskapets høyeste prioritet I dag, samarbeider SquatWolf med Aramex og DHL for å levere 24 til 48 timer i UAE og 3 til 7 dager hvor som helst i verden.

Her er noen av bestselgerne til SquatWolf:

STATEMENT TEE

Designet med formål, konstruert for effektivitet, Statement Tees for å gjenspeile dine ønskede mål. Laget med vårt elastiske, myke og komfortable stoff, lar deg gå all-in og gjøre en forskjell.

Hold deg stilig og elegant, ikke bare i treningsstudioet, men også ute i de urbane gatene. Med alle komponentene og funksjonene, fortsett og Lead the Pack.

Modell iført: Large // Høyde 6’1 ″ / 187 cm // Bryst: 40 ″ // Midje: 34 ″

SquatWolf kom med en optimal kombinasjon av moderne mote og stoff teknologi som har blitt en hit hos Millennials ved å skape minimalistiske og eksklusive klær for en aktiv livsstil. Her deler vi noen av de hotteste SquatWolf produktene:

LIMITLESS 2-IN-1 SHORTS

Våre ubegrensede 2-i-1 shorts med innvendig Dry-Tech komprimeringslag er designet for fremragende kvalitet og ytelse.

Camo Inner Dry-Tech Compression Layer holder fuktigheten ute og tilbyr sidelomme for å holde mobilen din i sikkerhet. Den har god stretch og et godt grep i lommen. Ytterstoffet er lett med to usynlige sidelommer og glidelås, som hjelper deg med å unngå forstyrrelser og for å øke bevegelse og fleksibilitet.

Dette vil være den beste shortsen du kan eie.

Modellen bruker str. medium// Høyde 6’1 ″ / 187 cm // Bryst: 41 ″ // Midje: 32 ″

STATEMENT RIBBED JOGGERS

Gjør deg klar til å gå hardt på treningsstudioet. Statement Ribbed Joggers er designet med korsribbe rundt underlår og kne for ekstra strekkbarhet. Dette betyr at du føler deg mer fleksibel mens du går hardt til verks i treningsstudioet.

Uansett om du trener eller bare er utendørs, er Statement Ribbed Joggers perfekte inn og ut av treningsstudioet.

Modell: Bruker medium: Høyde 5’10 ″ / 182 cm // Bryst: 39 ″ // Midje: 33

Lead The Pack – Spennende sortiment for din butikk

Tilbehør eller accessories er som “melk og brød” og med SquatWolf sine produkter kan din butikk få en sterk merkevare med høy nyhetsverdi, samt unike produktkategorier som munnbind, capser, bagger, drikkeflasker, hoppetau, power band, ab wheel, sokker, sliders og yoga matter. Dessuten er SquatWolf det første fitness merke som introduserer Hijab i Norden. En målgruppe som stadig vokser og er minst like viktig.

Graphene Enhanced Mask er en teknisk ansiktsmaske som behandles med grafen og annet karbon nano-materiale. Denne masken har to stofflag med to lag Graphene-belegg. Den gjenbrukbare masken er vaskbar og beholder egenskapene selv etter mange vask. Nå kan du puste lett med den største komforten, da Graphene Enhanced Mask er vannavstøtende og sprer varmen jevnt over masken.

ICONIC CROP TEE

Colour Is Beautiful

Vår ikoniske Crop Tee er utsagnet i ikonets tee-samling. En lett og minimal tee som føles like bra som den ser ut. Den er laget med mykt å ta på stoff som er fantastisk på huden din. Den ikoniske Crop Tee er kuttet for en bokseformet passform som gir deg mange muligheter for å legge lag og gjøre en uttalelse. Prøv det med en av SQUATWOLF sports-BH og leggings, eller rett og slett vipp den med et par jeans.

Modell: Iført small: Høyde 5’7 ″ / 176 cm // Bryst: 35 ″ // Midje: 27 ″ // Hofter: 39 ″

WE RISE BRA & JOGGER

Designet for å hjelpe deg med å heve deg over og nå ditt fulle potensiale inn og ut av treningsstudioet. Den helt nye We Rise Collection fra SQUAT WOLF lar deg trene uten problemer, uansett hvor intens den er. Med fukttransporterende stoff og friksjonsfri fin søm, vil det hjelpe deg å holde deg komfortabel og fokusert. Bunngrep og kryssbånd gir deg uovertruffen grep. We-Rise Bra har også en mesh foran for full dekning av bysten, noe som gjør den perfekt for dagen på treningsstudioet. De helt nye We Rise-leggingsene gir et grep med høy midje og kontur i v-form med dobbel søm for kurvete boms. Stoffet er strekkbart og lett å puste med ingen gjennomsiktighet og 100% knebøy. Den har også to sidelommer for å holde på eiendelene dine. Designet på en måte som hjelper deg med en behagelig trening i treningsstudioet og ser fantastisk ut utenfor treningsstudioet.

Modellen har på seg small bh og small leggings. Modell: Høyde 5’6 ″ / 173 cm // Bryst: 35 ″ // Midje: 26 ″ // Hofter: 37 ″

SHE-WOLF CROP HOODIE

Effortless Comfort

Dominer øktene dine med stil. She-wolf Crop Hoodie er laget med ultramyk bomull- elastanblanding for optimal strekk og overlegen pusteevne.

Avslappet passform for fritt bevegelsesområde mens du trener eller slapper av. Lengre hette med beskåret stil for hip street look. Hold deg varm før og etter treningen. Tilgjengelig i en rekke fantastiske farger.

Modell: Iført small // Høyde 5’6 ”/ 173 cm // Bryst: 35” // Midje: 25 ”// Hofter: 37”

SHORTS & TIGHTS

She-Wolf Shorts er designet for alle dine intense treningsøkter, og gir høy ytelse med tørr passform med super pusteevne. Få høy midjegrep og justerbare snorer for superkomfort.

Intensify your passion for fitness with a pair of lightweight shorts to keep you on top of your game. The Flux Shorts come with an elasticated waist and a drawstring finish to give you a composed fit. It also comes with an additional drawstring at the side so you can style it up anyway you want. The Flux Shorts are cut for a high-waist fit.

Core Shorts er myke, behagelige og funksjonelle. Praktisk lomme på lår hjelper deg med å lagre verdisakene dine, og V-formet bakpanel vil utfylle kurvene dine med nåde. Vi behandlet stoffet for å holde deg tørr og ren gjennom hele treningsøkten. Den er designet for ivrige idrettsutøvere og treningsentusiaster. Den slanke 3D-logoen på forsiden gjentar SQUATWOLFs løfte om å gi det beste av fitness og mote.

Model: Wearing Small: Height 5’7″ / 175 cm // Bust: 35″ // Waist: 27″ // Hips: 37″

Martin Světnička

“Really high quality products, price is so reasonable and I have ordered it from CZ and it arrived within 3 days (border check exluded). Deff worth it “!

Henriette L.

“Fine bukser! Angrer på at jeg ikke bestilte de røde også med det samme”.

Giedre Z.

“Love it! Helt fantastisk bukse! Nydelig design. Veldig god å ha på både til trening og ellers”.

Sheila Y

Fantastisk behagelig , vil bruke Fantastisk behagelig , vil bruke den hele tiden.

Mari B.

Beste buksa! Utroooolig deilig bukse, både til hverdagsbruk og til trening. Skulle helst hatt den på hele tiden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.