Lyst til å bli vår neste influencer?

Har du en forkjærlighet for nye trender og sterke merkevarer?
Bli oppdaget av Premium merkevarer
Bli sett og matchet med våre internasjonale merkevarer som er på jakt etter å finne sine influencere og ambassadører for vårt Nordiske marked.
||
Styrk din Influencer merkevare
Som CC-Influencer vil du styrke din merkevare gjennom våre Premium merker som matcher din profil og følgermasse. Styrk din troverdighet med spennende innhold og fristende produkter.
Voks med oss og våre merkevarer
Få tilgang til de nyeste trendene, unike merkeprodukter som ikke alle andre har. Skill deg ut å få flere unike følgere ved å fronte våre eksklusive agenturer som vår influencer og deres ambassadør.
Tjen penger på relevant spredning
Våre Influencere får utdelt premium merkevarer av ypperste kvalitet med høy nyhetsverdi. Du vil få tildelt en egen promo- kode som du kan dele i dine egne kanaler og øke egen verdi.
CC- Influencer Roadmap

Hvordan bli en fremgangsrik CC- Ambassadør

Trinn 1: Fyll ut søknadsskjema
Første skritt til å bli Influencer hos ChrisCornelli, er ved å fylle ut skjema under og sende inn den elektroniske søknaden. Vi vil kontakte deg uansett innen 3-5 virkedager.
Trinn 2: Tilbakemelding
Du hører ifra oss innen 3- 5 virkedager. Husk at dersom du ikke blir plukket ut, så er det fordi vi må være veldig selektive med hvem vi tar inn i vårt program, grunnet krav fra merkevare eier og vår forpliktelse ovenfor dem og våre forhandlere. Det er derfor uansett ikke noe galt med deg, husk det:)
Trinn 3: Utvelgelsen
Vi kaller inn til et Zoom møte med de som er blitt tatt ut til å gå videre. Dette for å bli bedre kjent, samt å gå nærmere inn i hva et slikt samarbeid innebærer. Dette er siste post før vi kommer frem til en endelig beslutning om hvor i programmet du hører hjemme.
Trinn 4: Kontraktsignering
Hurra! Du er blitt tatt inn i vårt CC- Ambassadør program, hvor du som Influencer får lov til å Brande et eller flere av våre Premium merkevarer. Basert på din iherdige innsats og resultater kan du dersom du ønsker, jobbe deg frem til å bli en av våre merke- Ambassadører og få betalt for promoteringen du gjør.

Er du vår neste Influencer?

Er du den som aktivt blogger og inspirerer andre på sosiale medier med ekte, trofaste og engasjerte følgere? Skaper du unikt og relevant innhold som vekker interesse for både utsalgssteder og potensielle kunder? Er du på vei oppover, men ønsker en seriøs aktør som kan bringe deg videre? Vel da ønsker vi at du tar kontakt med oss. Kanskje blir du en av de utvalgte Influencere i vårt Ambassadør program? Start i dag ved å fylle ut skjema nedenfor:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.