ChrisCornelli er et innovativt og fremtidsrettet Agenturbyrå med en stadig voksende portefølje av internasjonale merkevarer for det nordiske markedet. Nå vokser vi også globalt, og hjelper nordiske merkevarer med å ekspandere til andre deler av verden.

Hos ChrisCornelli forplikter vi oss til å ha en ambisiøs og lojal kultur med en profesjonell forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør. Dette reflekteres i tjenestene vi yter, både til merkevare eier og ovenfor våre kjære forhandlere. Hos oss blir du inspirert og motivert til å bidra med egen innsats, gjennom mestring og høy læringskurve. Dette er rådgivende salg som våre forhandlere setter pris på, da vi gjør dem en positiv tjeneste.

Vi belønner innsatsen du tilfører selskapet og teamet. For riktig DNA vil det være en mulighet for å spille enda større rolle som en av våre nøkkelpersoner i selskapet.

Om ikke det var nok til å gjøre deg mer nysgjerrig, vil du også få påfyll av spennende kompetanse som våre to gründere har opparbeidet seg over de siste 20 årene. Vi har flere dyktige kolleger og partnere spredt over hele verden. Her vil du kunne være med å jobbe under vår paraplyorganisasjon. Vi vil gi deg nødvendig opplæring og salgsmateriell, slik at du kan lykkes i jobben som salgsagent så raskt som mulig. Fordi vi respekterer din tid og inntekt.

Stillingen som salgskonsulent kan åpne flere dører og føre deg til en videre karriere innen kommunikasjon, som vi mener dekker alt innen moderne salg og markedsføring. I tillegg vil du få en spennende hverdag som du styrer selv samtidig som du bygger din portefølje av spennende kunder i detaljhandelen. Vi er selv erfarne selgere og vet å belønne god og lojal arbeidsinnsats. Derfor får du en god provisjon av nysalg, men vi belønner deg i tillegg for mersalg (nye ordre fra eksisterende kunder, ved å betale provisjon på din portefølje også.

ChrisCornelli ser etter personer med disse kvalifikasjonene:

 • Ønske om å videreutvikle din salgskarriere
 • Ønske om å utvide ditt nettverk med sterke relasjoner i norsk handel
 • Ønske om gjentakende inntekter med gode provisjoner
 • Du snakker flytende norsk og engelsk (svensk, dansk, finsk og Islandsk).
 • Har ryddig livsstil og førerkort klasse B
 • God kommunikator og karismatisk
 • Våger å gå ut av komfortsonen
 • Har minst 2 års erfaring fra B2B, feltsalg
 • Interessert i detaljhandel og merkevarer
 • Eget selskap og motivert av den høye kommisjonen dette gir
 • Selvstendig og pliktoppfyllende
 • Kan vise til gode salgsresultater og referanse

Din karriere hos ChrisCornelli består av salg og kundeservice, for forhandlere i detaljhandelsbransjen. Som Agent representerer du alltid to hoveddeler; Oss og merkevarene du er ambassadører for, som en del av vår merkevareportefølje. Din jobb er å pitche inn våre merkevarer til nye forhandlere (butikkkjeder og andre salgskanaler), for å få bestillinger og være en ekspert på ditt felt. Det er derfor til stor fordel om du allerede har bygget opp et solid nettverk av forhandlere i detaljhandelen.

Norsk detaljhandel er klar til å bli erobret med premium merkevarer som ikke alle andre har!

Søk i dag ved å fylle ut skjemaet nedenfor:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.