Visste du at LineArgent er et familieeid sølvsmykkemerke og er blant de eldste smykkedesignerne i Spania? Hele 1 av 10 spanjoler har minst et smykke fra LineArgent å de vokser stadig i resten av Europa, USA og Asia. Fordelt i mer enn 19 land og representert i over 1500 utsalgssteder, har millioner av mennesker allerede kjøpt disse smykkene, og omtrent en million mennesker bruker LineArgent akkurat nå.

 

LineArgent opprettholder sin magi, den evnen til å overraske og forføre og skape trender. I alle disse årene er de fortsatt tro mot sine verdier og visjon innen trendsettende design. Deres hjerte følger pulsen fra ideer, drømmer og kreativitet.  Smykkene har evnen til og både overraske og inspirere. Flotte og moteriktige smykker som er laget med tradisjonelle teknikker og støtte fra de nyeste og mest innovative teknologiene, noe som gir dem synlig tekstur og en perfekt finish, hver eneste gang. Her er det personen som skal skinne ved at smykkene kobles til kunden og vekker deres personlige preg som en ekstra detalj og topper hele antrekket i en hver setting.

 

LineArgent har en spesiell måte å forstå smykker på. De jobber for å tilby kreative og trendy design til fordel for god smak, dette gjøres med lidenskap for å skape utmerket smykkekvalitet. Lineargent ønsker å formidle sensasjoner gjennom tingene de gjør, og disse tingene er konsistente og ikke tomme løfter, så hver av kreasjonene betyr at de har noe å fortelle til verden. Lineargent vil fremfor alt at universet næres av små, daglige, øyeblikkelige og vakre ting, en hyllest til kvinnen, en emosjonell og intelligent kvinne, som trenger å være perfekt hver dag.

I samlingene kan du alltid finne alle slags smykker laget i 925 sterling sølv, etterbehandlingsteknikker inkluderer blank, matt eller revet, alltid rhodiumbelagt sølv.
Sølvbelagt i gult, rosa gull, titan, pusset eller behandlet med oksider. Med ferskvanns- og naturstener.

Design som spenner fra den mest avantgarde til flotte klassikere. Juvelene er resultatet av studien, forskningen og arbeidet med materialer, former og kvinnekropper.

LineArgent-Cotton
LineArgent-Gaia

Våre forhandlere (oppdateres løpende):

Noe for enhver smak

LineArgent tilbyr smykker for samtlige jenter og kvinner. Med sine seks kolleksjoner treffer de ehnver smak, stil og begivenhet med tanke på ditt behov.

GAIA

Gaia er vår grunn til å tro og grunnen til hvorfor vi er. Gaia er å levere uten forespørsel. En litt bohemsk, men forførende design, inspirert av mytelogi. Symbolsk og moteriktig.

Mozart

Mozart er smykkedesignet for de store øyeblikkene! Konseptet som bringer ekslusiv smak  til ekstravagante høyder. Inspirert av barocken.

Monet

Sølvsmykker og spesielle juveler som reflekterer lys og skaper bevegelse. Et uttrykk av vitalitet med utfordrende og levende design som tar pusten fra de fleste.

Cotton

Cotton er de tidløse og stilrene smykkene, men med et trendy design. Inspirert av Cosmopolitan som imøtekommer alle årstider. 

Velvet

Asvalt og vinyl til høye skyskrapere. Unik blanding av dyrebare smykker og moderne utseende. Pop-Art inspirert, en miks av klassisk og moderne.

Miami

Fra asvalt til den urbane og trendy forretningskvinnen, inspirert av street style og fast fashion til nattkblubb og pulserende yrkeseliv.

SE NOEN AV LINEARGENT SINE SMYKKER SOM ER Å FÅ HOS LANDETS UTVALGTE SMYKKEFORHANDLERE (SE LISTEN OVER FORHANDLERE):

MELD DIN INTERESSE FOR LINEARGENT OG DERES SØLVSMYKKER. VED Å FYLLE UT DETTE SKJEMA GIR DU VÅR NÆRMESTE FORHANDLER LOV TIL Å KONTAKTE DEG:

[kaliform id=”8458″]

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.