BRANSJER OG OMRÅDER HVOR VÅRE ROBOTER BENYTTES

SYKEHUS, SENTRE OG KLINIKKER

Forbedret pasientsikkerhet med UV-lys for sykehusdesinfeksjon.

Kryssinfeksjon i sykehus er et alvorlig problem i helsesektoren. Millioner av pasienter er i fare for infeksjoner under sykehusinnleggelse hvert år, og tusenvis av pasienter mister livet. Puductor 2 er det riktige valget av sykehusrobot for å løse problemene ovenfor. Våre roboter som f.eks. KettyBot, kan også benyttes for å spre glede i barneavdelinger eller generelt hos sengeliggende pasienter i alle aldre. Sykehus har ofte store arealer og med WiiBot kan man effektivisere ulike leveranser som matservering eller frakting av andre ting mellom de ulike avdelingene.

OFFENTLIG MYNDIGHET

Myndigheten har et ansvar for å beskytt samfunnet mot luft og kontaktsmitte i den grad dette er mulig. Med WiiBot sin Puductor 2, kan roboten utføre repeterende desinfeksjonsjobber med 99,99 % desinfeksjonsgrad og sterilisere alle flater med UV-C Ultrafiolett C Desinfeksjon. Puductor 2 kan bevege seg fritt på 10 000 kvm med et
deteksjonsområde opp til 40 kvm. Dessuten har den pasientsikkerhet med UV-lys for sykehusdesinfeksjon og Ikke-kjemisk desinfeksjon av overflater. Covid-19 godkjent

Benytt markedets mest avanserte desinfiserings og leveringsroboter for offentlige bygg og helsestasjoner som sykehus, eldresentre, seniorboliger, kontorer etc. I tillegg kan våre leveranseroboter effektivisere repeterende arbeidsoppgaver ved å frakte eks. dokumenter, mat og drikke til ulike avdelinger og kontorer.

RESTAURANTER, KAFEER OG KAFFEBARER

Beskytt og effektiviser restauranten din!

Beskytter gjester mot infeksjoner og andre potensielle bakterier. Effektiviserer og reduser kostnader knyttet til servicepersonell.

BUTIKKER OG VAREHUS

Med WiiBot kan du benytte ulike roboter for effektivisering av interne leveranser, promotering av kampanjer, skape oppsiktsvekkende kundeservice, samt beskytte dine ansatte ved å desinfisere alle områder for å holde virksomheten i gang.

EIENDOM, LOKALER OG OFFENTLIGE BYGG

Effektiviser driften av din virksomhet og beskytt både ansatte og kunder.

Med WiiBot kan du benytte ulike roboter for effektivisering og beskytte dine ansatte ved å desinfisere alle områder av kontoret for å holde virksomheten i gang.

SKOLER OG ANDRE UTDANNINGSINSTITUSJONER

Ikke-kjemisk desinfeksjon av overflater. Beskytter både yngre studenter, lærere og høyskoler mot risikoen for kryssinfeksjoner. Skap et sunt og trygt miljø for læring.

HOTELLER OG OVERNATTING

Tilby trygt og trivelig overnattingsmiljø. Reduser faren for nedetid og effektiviser, samt reduser kostnader knyttet til servicepersonell.

Vi har hotellroboter med både UV-lys og desinfeksjonsmodus som sikrer et trygt og virusfritt miljø på hotellet. Dessuten kan våre leveringsroboter bistå deres servicepersonell og redusere kostnader.

HANDELSHUS OG KJØPESENTRE

For større butikklokaler som handelshus/ Big Boxes og kjøpesentre, er det daglig mye trafikk og store avstander. Med WiiBot, kan du både redusere smittefare og stenging av shopping område, ved å beskytte leietakere, ansatte og kunder. Dessuten kan du tiltrekke deg kunder og dra dem inn til butikker ved å eksponere dem for valgfrie kampanjer.

KONFERRANSESENTER OG EVENTLOKALER

Skap økt oppmerksomhet og et ekstra tilbud til deres leietakere.

WiiBot har flere roboter som kan anvendes til ulike formål. Både som avlaster for servicepersonell, velkomst robot for eventer og til desinfeksjon av lokaler. En snakkis blant deltakere og arrangører.

GALLERIER, MUSEER OG KULTURHUS

Hold både besøkende og ansatte trygge!

Både offentlige og private bygg som gallerier, museer og andre kulturhus, stiller sårbare i disse tider med tanke på COVID og dens mutasjoner. Det er derfor viktig å forebygge spredning av smitte slik at man kan opprettholde ulike tilbud til folket. Vi har roboter med både UV-lys og sprayfunksjoner med 99,99% desinfektionsgrad som sikrer et trygt og virusfritt miljø.

VIRKSOMHETER SOM ALLEREDE ER ENGASJERTE/ KUNDER

Vi er allerede inne hos (siden oppstarten i september 2021, Sverige):

Scandic Hotel, Nordic Choice, Kin Long, Pong Groupe, Brasserie, Svenska Brasserie, Pincho og Max Burger

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.