Gjør som flere andre virksomheter,
skaff deg en WiiBot!

Se hvordan våre leveranse og desinfeksjonsroboter kan effektivisere driften, redusere kostnader og hjelpe din virksomhet

OM WiiBOT

WIIBOT er fortrinnsvis for virksomheter som ønsker å modernisere sine driftsrutiner for å avlaste og redusere kostnader knyttet til servicepersonell, såkalte leveranseroboter.

I tillegg har vi en av de mest avanserte desinfeksjonsroboter med UV-C Ultraviolet C Disinfection og 99,99% desinfeksjonsgrad. Pasientsikkerhet med UV-lys for sykehusdesinfeksjon, ikke-kjemisk desinfeksjon av overflater og Covid-19 godkjent. WIIBOT har avanserte innstillinger slik at den kan tilpasses alle type serveringssteder, alt fra fast-food til high-end restauranter. Deres bruksområder er mange. De er også perfekte innen e-handel, for eksempel for å sende varer mellom ulike deler av et lager eller logistikksenter. De kan også brukes på kjøpesentre, varehus, dagligvarebutikker, gallerier, og kontorer for å desinfisere og/ eller vise og distribuere kampanjer, prøver eller annet som ønskes sendt mellom to eller flere punkter.

BRANSJER OG OMRÅDER HVOR VÅRE ROBOTER BENYTTES

SYKEHUS, SENTRE OG KLINIKKER

Forbedret pasientsikkerhet med UV-lys for sykehusdesinfeksjon.

Kryssinfeksjon i sykehus er et alvorlig problem i helsesektoren. Millioner av pasienter er i fare for infeksjoner under sykehusinnleggelse hvert år, og tusenvis av pasienter mister livet. Puductor 2 er det riktige valget av sykehusrobot for å løse problemene ovenfor. Våre roboter som f.eks. KettyBot, kan også benyttes for å spre glede i barneavdelinger eller generelt hos sengeliggende pasienter i alle aldre. Sykehus har ofte store arealer og med WiiBot kan man effektivisere ulike leveranser som matservering eller frakting av andre ting mellom de ulike avdelingene.

RESTAURANTER, KAFEER OG KAFFEBARER

Beskytt og effektiviser restauranten din!

Beskytter gjester mot infeksjoner og andre potensielle bakterier. Effektiviserer og reduser kostnader knyttet til servicepersonell.

BUTIKKER OG VAREHUS

Med WiiBot kan du benytte ulike roboter for effektivisering av interne leveranser, promotering av kampanjer, skape oppsiktsvekkende kundeservice, samt beskytte dine ansatte ved å desinfisere alle områder for å holde virksomheten i gang.

EIENDOM, LOKALER OG OFFENTLIGE BYGG

Effektiviser driften av din virksomhet og beskytt både ansatte og kunder.

Med WiiBot kan du benytte ulike roboter for effektivisering og beskytte dine ansatte ved å desinfisere alle områder av kontoret for å holde virksomheten i gang.

SKOLER OG ANDRE UTDANNINGSINSTITUSJONER

Ikke-kjemisk desinfeksjon av overflater. Beskytter både yngre studenter, lærere og høyskoler mot risikoen for kryssinfeksjoner. Skap et sunt og trygt miljø for læring.

HOTELLER OG OVERNATTING

Tilby trygt og trivelig overnattingsmiljø. Reduser faren for nedetid og effektiviser, samt reduser kostnader knyttet til servicepersonell.

Vi har hotellroboter med både UV-lys og desinfeksjonsmodus som sikrer et trygt og virusfritt miljø på hotellet. Dessuten kan våre leveringsroboter bistå deres servicepersonell og redusere kostnader.

HANDELSHUS OG KJØPESENTRE

For større butikklokaler som handelshus/ Big Boxes og kjøpesentre, er det daglig mye trafikk og store avstander. Med WiiBot, kan du både redusere smittefare og stenging av shopping område, ved å beskytte leietakere, ansatte og kunder. Dessuten kan du tiltrekke deg kunder og dra dem inn til butikker ved å eksponere dem for valgfrie kampanjer.

KONFERRANSESENTER OG EVENTLOKALER

Skap økt oppmerksomhet og et ekstra tilbud til deres leietakere.

WiiBot har flere roboter som kan anvendes til ulike formål. Både som avlaster for servicepersonell, velkomst robot for eventer og til desinfeksjon av lokaler. En snakkis blant deltakere og arrangører.

GALLERIER, MUSEER OG KULTURHUS

Hold både besøkende og ansatte trygge!

Både offentlige og private bygg som gallerier, museer og andre kulturhus, stiller sårbare i disse tider med tanke på COVID og dens mutasjoner. Det er derfor viktig å forebygge spredning av smitte slik at man kan opprettholde ulike tilbud til folket. Vi har roboter med både UV-lys og sprayfunksjoner med 99,99% desinfektionsgrad som sikrer et trygt og virusfritt miljø.

Myndigheter

Beskytt samfunnet mot luft og kontaktsmitte.

BENYTT VERDENS MEST AVANSERTE DESINFISERING / LEVERINGSROBOT

SELVKJØRENDE MED SENSORER

HVORFOR WiiBot?

Verden er i endring, nå mer enn før. Som forretningsansvarlig møter vi på stadig nye utfordringer knyttet til klimatiske, økonomiske, politiske, teknologiske og samfunnsmessige utfordringer som f.eks. COVID og videre mutasjon av denne som er med på å skape usikre tider. Lønnskostnader må også kunne forsvares i sunn omsetning, samtidig som profilering av unike konsepter er avgjørende for å vinne forbrukernes oppmerksomhet og gode omtale. 

Med WIIBOT vil du oppnå et mer innovativt servicekonsept, samtidig som du reduserer kostnader knyttet til servicepersonell og effektivisere driften, samt redusere faren for smitte av COVID og andre hygienetiltak hvor dette er ønskelig.

ANDRE FORDELER

 • Robotene kan utføre mange jobber som dagens servicepersonell gjør i dag
 • De vil redusere kostnadene av dagens behov for servicepersonell
 • De vil effektivisere driften med ca. 400 leveranser av mat og drikke per dag
 • Få gratis publisitet ved anvendelse og spredning gjennom jungeltelegrafen
 • Robotene har avanserte innstillinger slik at de kan tilpasses alle type serveringssteder, alt fra fast-food til high-end restauranter.
 • De kan kjøre over dørstokker under 0,5 cm.
 • Mulighet for demonstrasjon ved forpliktelse av ordre 
 • Rask leveringstid 
 • Installasjon, oppsett og opplæring (2-3 dager)
 • Fjernstyrt software oppdateringer
 • Lager i Sverige (Stockholm)

SE HVORDAN WiiBot VIRKER I PRAKSIS

KettyBot

RESEPJON & PROMOTERING

Konferansere & Eventer

Kjøpesenter

Bilforretning

BellaBot

LEVERINGSROBOT

Promovideo

Sushi restaurant

Medisinsk senter/ sykehus

PuduBot

LEVERINGSROBOT

Restaurant, forklart

Restaurant/ QR-code

Fabrikk/ lager

HolaBot

SERVICEROBOT/ RYDDEROBOT

Promovideo, forklart

Ryddehjelp/ Horeca

Restaurant/ COVID

Puductor 2 – Desinfeksjonsrobot

Restauranter, butikker, kjøpesentre, klinikker, sykehus, eldresentre og treningssentre

VIRKSOMHETER SOM ALLEREDE ER ENGASJERTE/ KUNDER

Vi er allerede inne hos (siden oppstarten i september 2021, Sverige):

Scandic Hotel, Nordic Choice, Kin Long, Pong Groupe, Brasserie, Svenska Brasserie, Pincho og Max Burger

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.